Kuminan saaritukikohdan käyttö poikkeusoloissa

Saaritukikohta Kuminan laiturit Päijänteellä

Kuminan tukikohta on käytössä rajoitetusti 9.5.2020 alkaen.

Kuminan tukikohta on käytössä rajoitetusti 9.5.2020 alkaen.

JVS:n saaritukikohdan käytössä noudatetaan toistaiseksi seuraavia poikkeusolojen ohjeita. Ohjeistusta tarkennetaan, jos yleisten ohjeiden muutokset sitä edellyttävät.

Erityisesti näissä oloissa korostetaan jokaisen veneen päällikön vastuuta oman venekuntansa muut huomioon ottavasta käyttäytymisestä tartuntatautien leviämisen estämiseksi.

Tukikohdassa on huomioitava 10 henkilön kokoontumisrajoitus ja tarvittavat etäisyydet henkilöiden kesken. Nämä on huomioitava erityisesti grillipaikalla ja kesäkeittiöllä. Saunaa voidaan käyttää lyhyissä vuoroissa perhe/venekunnittain. Saunassa on huolehdittava hygieniasta erittäin huolellisesti. Saunojien on huuhdeltava lauteet ja pesutila kuumalla vedellä vuoron päätteeksi. Saunalle toimitetaan erityisesti tähän tarkoitukseen tarkoitettua pesuainetta.

Käsidesiä pyritään toimittamaan käymälöiden lisäksi myös grillille, kesäkeittiöllä ja saunalle. Kaikkia tukikohdassa vierailevia kehotetaan tuomaan myös omia vastaavia tuotteita.

Erityisesti riskiryhmiin kuuluvia kehotetaan harkitsemaan vierailuita tukikohdassa toistaiseksi.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi ja muutoksista ilmoitetaan erikseen. Ohjeistus noudattelee yleistä ohjeistusta ja mikäli yleiset ohjeistukset muuttuvat, täsmennetään myös näitä ohjeita.

Lisätietoja antavat Kuminan isännät Kimmo Juutilainen ja Jarkko Hinkkanen.

Uutiset