Kuminan saaritukikohta

JVS:n saaritukikohta Kumina sijaitsee Päijänteen Vanhanselän pohjoispäässä Kuminan saaren ja Niittusaaren välisen salmen etelärannalla.

Laiturialueelle johtavat syvät ja turvalliset reitit pohjoisesta Niittusaaren ja Malkosaaren välistä, lännestä Mustasaaren eteläpuolelta sekä etelästä Kuminan ja Ahosaaren välisen Syväsalmen kautta.

Laiturit on varustettu peräpoijuilla. Alueella on keitto- ja grillikatokset, majoitusaitta sekä sauna. Lähellä saunaa Syväsalmen puolella on luoteismyrskyllä käytettäväksi tarkoitettu suojasatama.

Tukikohta on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille, seuran lipun alla purjehtiville katsastetuille veneille ja heidän vierailleen. Myös muiden veneseurojen lipun alla purjehtiville venekunnille osoitetaan vieraanvaraisuutta! Tukikohtaa ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen majoittumiseen. 

Kuminan sijainti

  • 61 ° 56,5´ P
  • 25 ° 37´ I
  • Merikarttasarja J, karttalehti 321 
Kuminan uutiset
Saaritukikohdassa tapahtuu
  • 8. toukokuuta kello 18:46
    Jyväskylän veneseuran saaritukikohta Kumina on seuran jäsenten ja muiden järjestäytyneiden veneilijöiden käytettävissä. Vierailun kertamaksu on 10 € jokaisesta yöpymisestä. Kausimaksun 40 € maksamalla JVS:n jäsen voi käyttää Kuminan tukikohtaa rajattomasti koko veneilykauden loppuun. Kausimaksun voi maksaa seuran tilille FI34 5290 0220 0365 01. Kirjoita viestikenttään teksti: Kumina ja veneen nimi.  

Kuminan käyttömaksut

Kuminaa säännöllisesti käyttävät seuran jäsenet voivat maksaa vuosimaksun,  joka oikeuttaa tukikohdan rajoittamattomaan käyttöön. Venekunnat, jotka eivät lunasta tukikohtamaksua, sekä vieraat maksavat kertamaksun (10 €) jokaisesta käynnistä (yöpymisestä). Käyttömaksuilla kerätyt varat kohdennetaan tukikohdan ylläpitoon.

Kuminan tukikohtatoimikunta

  • Kuminan isäntä Kimmo Juutilainen  [email protected]
  • II isäntä Jarkko Hinkkanen
  • Jäsenet: Markku Särkkä ja Ari Kautto.