Seuran jäseneksi liittyminen

Jyväskylän Veneseuran jäsenhakemukset ja osoitteenmuutokset

Jyväskylän Veneseuran jäsenyyttä haetaan kirjallisesti sähköisellä lomakkeella.

Hakemus käsitellään seuran hallituksen seuraavassa kokouksessa. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat postitse jäsenmaksulaskun.

JVS:n sääntöjen mukaan yhdistyksen jäseneksi voidaan ottaa kirjallisen hakemuksen perusteella jokainen hallituksen hyväksymä hyvämaineinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka sitoutuu suorittamaan liittymis- ja jäsenmaksut.

Jäsenanomuksessa on mainittava nimi, syntymäaika ja muut tarpeelliset tiedot, jotka merkitään jäsenluetteloon. Uusi jäsen maksaa liittyessään liittymismaksun sekä vuosijäsenmaksun, joiden suuruuden vahvistetaan vuosittain.

  • Perhejäseneksi voidaan hyväksyä vuosijäsenen taloudessa asuva hänen perheensä jäsen.
  • Juniorijäseneksi voidaan hyväksyä alle 18-vuotias jäsen.

Jokainen seuran jäsen merkitäään myös alan valtakunnallisen liiton Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenrekisteriin. Halutessaan navigaatiotutkinnon suorittaneet voivat maksaa myös Suomen Navigaatioliiton jäsenmaksun.

Pakollisia tietoja rekisterissä ovat nimen lisäksi postiosoite, syntymäaika ja sähköpostiosoite. Toivomme tietoa myös matkapuhelinnumerosta. Tietoja ei luovuteta seuran ja keskusjärjestön sekä Navigaatioliiton ulkopuolelle.

Ilmoita osoitteenmuutoksesta

Uuden osoitteesi voit päivittää suoraan JVS:n jäsenrekisteriin osoitteessa https://suuli.spv.fi/

Jäsenrekisteriin (Suuliin) kirjaudutaan jäsenkohtaisella Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsennumerolla. Jos et tiedä jäsennumeroasi tai jos et vielä ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi jäsenrekisteriin, ota yhteyttä seuran jäsensihteeriin (sähköposti  jvs(ät)jvs.fi).