Seuran kotisatama

Jyväskylän Veneseuran kotisatama on Jyväskylän saaristokaupunginosassa Säynätsalossa sijaitseva Juurikkasaaressa. Kotisatama on ennen muuta tarkoitettu jäsenten veneilyharrastuksen keskipisteeksi, mutta sataman lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitetuille vieraspaikoille ovat tervetulleita myös muiden seurojen lipun alla purjehtivat, katsastetut veneet.

 Juurikkasaaressa on reilut 130 peräpoijuilla varustettua laituripaikkaa sekä kevytveneramppi ja kevytveneiden säilytyspaikkoja rannalla. Sataman huoltolaiturin mastonosturilla voi käsitellä enintään 18 metrin korkuisia mastoja.

Satamapaikat on tarkoitettu seuran jäsenille ja satamaa ylläpidetään talkoilla. Jokaisen sataman käyttäjän velvollisuuksiin kuuluu mm. 1–2 vartiovuorosta vastaaminen veneilykauden aikana. Satama-alueella on mahdollisuus myös veneiden talvisäilytykseen.

Seuralla on Juurikkasaaressa myös kokoustilat sekä varastotiloja seuran oman kaluston säilyttämistä varten.

Juurikkasaaren venepaikat

Satamapaikat ovat henkilökohtaisia ja niiden luovutuksesta uusille käyttäjille päättää seuran satamakapteeni. Sataman käytön ehdoton edellytys on veneen merkitseminen seuran rekisteriin sekä vuosittainen turvallisuuskatsastus.

Juurikkaviestejä:
  • 24. kesäkuuta kello 13:30
    Juurikan satamanosturin käyttökoulutukset muuttuvat maksullisiksi 1.7.2020 lukien.
  • 25. toukokuuta kello 22:17
    Aki Vanhala: Juurikan yhteislasku onnistui todella hyvin ja pukit on siirretty 16.5.2020 kesäsäilytyspaikkaan.
Veneilysää Juurikkasaaren sataman edustalla
Sää Päijänne Hauhonselkä
Veneilyolosuhteet 05.08. 15:00:03
4.5 m/s läntistä tuulta
6.3 m/s puuskatuulta
19.7 °C
tuntuu kuin 19.4 °C
65 %