Kuminan aktiviteetit

Kuminassa on mahdollista harrastaa vaikka mitä!

Jollat

Riittikö laiturilla köllöttely? Kaipaatko vauhdin hurmaa? Kuminasta löytyy jollia, joita vierailijat voivat vapaasti käyttää. Ei muuta kun vesille! Ohjeet jollien käyttöön ollaan aikeissa julkaista tänne pikimmiten, mutta niitä odotellessasi voit kysyä neuvoja Kuminan isännältä.

Kajakit

Tekisikö mieli päästä pyörähtämään vesillä, mutta jollat tuntuvat vähän turhan hurjalta idealta? Ei hätiä mitiä – nappaa allesi kajakki ja lähde vaikka kiertämään naapurisaaria. Kuminan vieressä on useampi kaunis saari, ja esimerkiksi Ahosaaren etelärannalta löydät upeaa kalliorantaa, johon voit parkkeerata vaikka piknikille. Nappaa myös kaverit mukaan seikkailuun, sillä tukikohdan kahden kajakin kyytiin mahtuu yhteensä neljä melojaa! Huomaathan, että kajakkeja käyttääksesi tarvitset avaimen niiden lukkoon. Muistathan myös kiinnittää kajakit käytön jälkeen huolella ja laittaa ne takaisin lukkoon.

Soutuvene

Tuntuuko kajakki vähän liian huteralta vaihtoehdolta tai kiinnostaisiko lähteä ongelle? Kuminasta löytyy myös soutuvene, millä voit lähteä vapaasti seikkailemaan. Hikiliikuntaa kaipaavat voivat myös ottaa kuntoilun kannalta ja vetäistä tehokkaan soututreenin.

Trampoliini

Kuminasta löytyy hauskaa tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin. Miten olisi välipomput trampoliinilla? Trampoliini on myös todettu erinomaiseksi alustaksi rentouttavalle venyttelylle vaikkapa ennen saunaan menoa.

Keinut ja keinuhevonen

Kun trampoliinilla pomppininen alkaa väsyttää liikaa, on aika siirtyä keinumaan tai keinuhevosella kiikkumaan. Mikäpä sen hauskempaa!

Tikkataulu

Miten olisi tikkaturnaus? Kasaa kisakumppanisi ja käykää kamppailuun.

Sieni- ja marjamaastot

Rakastatko marjapiirakkaa vai houkuttelisiko tekaista herkullinen sienipasta Kuminan kesäkeittiössä? Antimet syksyn parhaisiin herkkuihin löytyvät saaren metsäisiltä mettäiltä ihan käsiesi ulottuvilta!

Frisbeegolf

Kuminasta löytyy myös 9-reikäinen frisbeegolfrata. Nappaa mukaan omat kiekot tai lainaa kesäkeittiön seinustalta löytyviä yksilöitä. Tässäpä mahtava mahdollisuus reippailla metsässä ja bongailla parhaat marja- ja sienispotit.

Saarijumppa

Tekisikö mieli vetäistä oikein kunnon tehotreeni? Saunalta laiturille vievät portaat ovat oiva paikka hikiselle porrastreenille. Kuminan tilavalla laiturilla puolestaan voit vaikka joogata upeissa järvimaisemissa.

Uutiset