Laskut seuralle

Jyväskylän Veneseuralle osoitettavat laskut sekä kululaskut.

Jyväskylän veneseura vastaanottaa verkkolaskuja ja seura toivoo, että laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Verkkolaskujen operaattori on vaihtunut toukokuussa 2022. Tässä ovat uudet tiedot:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003704756008)
Vastaanotto-osoite: 003704756008
Lähetysosoite: 003704756008
OVT-tunnus: 003704756008

Skannauspalvelun osoite:
Operaattori: Apix
Postiosoite: Jyväskylän veneseura ry, PL 16112, 0021 LASKUTUS

Sähköpostiskannauksen osoite:
Operaattori: Apix
Sähköpostiosoite: [email protected]

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Jyväskylän veneseura ry
PL 20945
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Jyväskylän veneseura ry:n sähköpostiskannauksen osoite on:

Lisätietoja: 

Kululaskut seuralle

Kulujen laskuttaminen seuralta, ohjeet ja laskutuslomake

Käytä seuralle kuuluvien kulujen laskuttamiseen tähän linkitettyä Excel-lomaketta.

  • Liitä mukaan alkuperäiset kuitit mukaan kaikista tapahtumista. Voit tehdä laskun sähköisesti ja liittää mukaan kuitista valokuvan.
  • Matkakulut laskutetaan omalla laskulla. Nämä laskut maksetaan vain kerran kuukaudessa kuun viimeinen päivä.  Muutos johtuu tulorekisterin aiheuttamasta muutoksesta.
  • Jos laskutat kilometrikorvauksia, kirjoita kuvaus-kohtaan matkareitti ja huomautuksiin mahdolliset matkustajat. Seuran hallituksen vahvistama kilometrikorvaus on puolet verottajan hyväksymästä verovapaasta korvauksesta
  • Verottaja vaatii seuralta selvityksen kaikista päivärahoista ja km-korvauksista henkilöittäin. Jos laskutat näitä, muista antaa henkilötunnus.
  • Tee kululasku viimeistään kuukauden kuluessa kulun synnystä.

Nopein tapa saada laskut maksuun on lähettää ne tiedostomuodossa osoitteeseen laskutus (ät) jvs.fi. Paperilaskut voit postittaa osoitteeseen Jyväskylän Veneseura ry, PL 64, 40101 Jyväskylä. Laskut pyritään maksamaan vähintään kerran kuussa. Loma-aikana heinä- ja elokuussa kululaskuja ei yleensä makseta.