Tervetuloa veneseuraan

Jyväskylän Veneseuran jäsenenä pääset käyttämään Säynätsalon Juurikkasaaren satamaa, Korpilahden Vanhanselän Kuminan saaritukikohtaa ja yhteisellä sopimuksella muiden Päijänteen alueen seurojen tukikohtia. Seura järjestää jäsenilleen koulutusta, opastaa junioreita veneilyn pariin ja tarjoaa mahdollisuuksia vaikuttamiseen ja yhdessäoloon muiden veneilijöiden kanssa.

Velvollisuuksiisi kuuluu jäsenmaksujen suorittaminen ja veneen katsastaminen. Vain katsastetut veneet voivat kuulua seuran ja keskusjärjestöjen venerekisteriin, osallistua kilpailuihin, saada vakuutusalennuksen ja kansainvälisen huvivenetodistuksen sekä käyttää seuran perälippua.

Muista, että seuran yhteisiä asioita hoidetaan vapaaehtoisesti ja palkatta. Ota siis aktiivisesti osaa toimintaan, sataman ja tukikohdan ylläpitoon ja talkoisiin. Odotamme erityistä aktiivisuutta Juurikkasaaren sataman käyttäjiltä. Satamaa  ylläpidetään ja rakennetaan talkoilla, yhteisellä työpanoksella pystymme pitämään kustannukset edullisina.

Seura tiedottaa toiminnastaan verkossa. Jäsenkirjeet lähetetään sähköisesti, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen seuran jäsenrekisteriin. Verkkosivujen lisäksi saat lisätietoja vuosikirjasta sekä toimihenkilöiltä.

JVS:n perälippujen, viirien, merkkien, avainten ym. myyntipaikka on Marine. Kun menet hakemaan seuran lippua veneeseesi, ota mukaan mukaan alustodistus joka kertoo että veneesi on seuran rekisterissä ja oikeutettu käyttämään perälippua.

Samppa J Salminen,  kommodori