Peppiina, uusi hallituksen jäsen ja tiedottaja esittäytyy

Miten Peppiina päätyi veneilyn pariin ja JVS:n tiedottajaksi?

Lapsuuden kesäni vietin mummolassa Muuratsalossa Päijänteen rannalla ja Kumina tuli tutuksi enoni moottoriveneellä. Muutama vuosi sitten iski hirveä himo päästä taas järvelle ja Kuminan kesäparatiisiin. Vene vaan puuttui.

Olin aina ihaillut mummolan rannasta ohi seilaavia purjeveneitä ja ajatus omasta purjeveneestä houkutteli. Purjeveneen kyydissä olin ollut vain kerran vuosia sitten, mutta ostinpa kuitenkin jonkin sortin hetken mielijohteesta pikku purjeveneen Muuramesta. Sitten piti vielä opetella purjehtimaan.

Pikaisen googlettelun jälkeen löysin JVS:n ja kappas vaan, seurallahan oli samana keväänä tarjolla purjehduskurssi. Ilmoittauduin heti kurssille ja opin siellä tarvittavat perusteet. Pian kurssin jälkeen pääsinkin taas seilaamaan Kuminaan ja siitä on tullut vakkari lomakohteeni!

Aika nopeasti ajauduin mukaan kisapiireihin, minkä myötä olen vieraillut myös edellisen tiedottajamme Markun miehistössä. Markun suosituksesta minusta tulikin JVS:n uusi tiedottaja, kun olimme viime syksynä yhdessä pähkäilleet paria tiedottamiseen liittyvää asiaa.

Minusta on hienoa, että JVS pystyy tarjoamaan laadukkaat puitteet veneilylle ja olen erityisen kiitollinen purjehduskoulutuksesta ja kisatoiminnasta, jotka ovat mahdollistaneet paluuni järvelle monien vuosien tauon jälkeen. Tiedottajana pyrin kantamaan korteni kekoon seuran toiminnan eteen osallistumalla hallituksen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä vastaamalla JVS:n nettisivujen ylläpidosta ja jäsenkirjeiden ja kokouskutsujen laatimisesta. 

Uutiset