Marjo, uusi hallituksen jäsen ja jäsensihteeri esittäytyy

Miten Marjo päätyi veneilyn pariin ja JVS:n jäsensihteeriksi?

Olen asunut lähes koko elämäni Päijänteen saaressa, joten on vesi on minulle merkityksellinen ja voimaannuttava elementti. Lapsuuden veneretket ovat jääneet rakkaina muistoina mieleen. Ulkoilulla on tärkeä rooli hyvinvointini ylläpitämisessä, joten olen innokkaasti lähtenyt ystävien kanssa järvelle retkiveneilemään tai purjehtimaan, jos siihen on tarjoutunut mahdollisuus.

Hankimme mieheni Timon kanssa oman moottoriveneen vuonna 2015 ja samaisena vuonna liityin Jyväskylän veneseuraan. Seura on tarjonnut neuvoja, apua, yhteisöllisyyttä ja hyvin hoidetut struktuurit veneilyn harrastamiseen. Olen kiitollinen kaikille seuran jäsenille, jotka vapaaehtoisina osallistuvat seuran talkootöihin ja moninaisiin tehtäviin mahdollistaen laadukkaat puitteet veneilylle. 

Nyt oli minun vuoroni sitoutua ottamaan koppi vastuutehtävästä pariksi vuodeksi. 

Aloitin JVS:n jäsensihteerinä vuoden 2023 alussa. Huolehdin uusista jäsenhakemuksista ja muutoksista jäsentietoihin, sekä pidän seuran jäsenistön tiedot ajan tasalla SPV:n rekisterissä. Osallistun hallituksen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sekä hoidan osuteeni eteeni tulevista tehtävistä. Lisäksi vastaan jäsensihteerille lähetettyihin seuran toimintaa ja veneilyä koskeviin sähköpostiviesteihin.

Toivon, että veneseura pystyy jatkossakin jatkamaan kehittämistyötään, vastaamaan jäsenistön tarpeisiin, huolehtimaan fasiliteeteistä ja järjestämään monipuolisia tapahtumia ja koulutusta. Haluaisin, että kaikenlaiset veneilijät tuntisivat olevansa tervetulleita jäseniksi ja osallistumaan aktiivisesti JVS:n tapahtumiin ja tehtäviin; olipa veneen kokoluokka suuri tai pieni, olipa kyseessä purjehtija tai moottoriveneilijä, kiinnostipa enemmän kilpailut tai retkeily. Vesillä ja veneseurassa löytyy kaikille tilaa.

Uutiset