JVS 50 V -juhlapurjehdus

Päijännepurjehdus purjeveneet luovivat

JVS järjestää 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi juhlapurjehduksen Pohjois-Päijänteen vesillä.

JVS järjestää 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi juhlapurjehduksen lauantaina 18.7. Lähdöt ovat klo 11 jälkeen Hauhonselän rata-alueelta ja kilpailuvaihtoehtoja on kaksi:

  1. Hauhonselkä-Kumina (n. 24 NM)
  2. Hauhonselkä-Kumina-Hauhonselkä (n. 40 NM)

Kaikki ilmoittautuneet veneet osallistuvat reitille 1, joka on lähdöstä muutaman reittipisteen kautta Kuminan tukikohtaan, tarkempi reitti ilmoitetaan virtuaalisesti pidettävässä kipparikokouksessa* perjantaina 17.7. klo 20. Halutessaan veneet voivat jatkaa suoraan ensimmäisen osuuden maaliin tultuaan takaisin kohti Juurikkaa niin, että maali on jälleen Hauhonselän rata-alueella. Tästä tulee siis toinen, pidempi kilpailu, jossa Kuminan tukikohta on väliaikapiste. Kilpailussa käytetään ajanottoon ja reitin ilmoittamiseen GPS-paikannukseen perustuvaa ilmaissovellusta (esim. Kwindoo), tästä lisätietoa ja ohjeet myöhemmin.

Omat kilpailuluokkansa ovat Lightningeille, H-veneille ja vähintään kahdelle FinRatingin mukaiselle luokalle. Kilpailutoimikunta pidättää oikeuden muuttaa luokkien määrää kun ilmoittautuneiden määrä alkaa selvitä.

Ilmoittautumiset käyttämällä tätä lomaketta tai osoitteeseen [email protected], osallistumismaksu 20 euroa, jonka voi maksaa JVS:n tilille (FI34 5290 0220 0365 01, viesti JVS50V-kisa ja veneen nimi) tai tasarahana ennen lähtöä kilpailun järjestäjälle Juurikan tukikohdassa. Järjestelyjen sujuvoittamiseksi pyydämme mahdollisimman aikaisia ilmoittautumisia, kuitenkin viimeistään tiistain 14.7. aikana.

Koronatilanteen aiheuttamat kokoontumisrajoitukset otetaan huomioon siten, että yhteisiä kokoontumisia ei ole Juurikassa eikä Kuminassa. Kipparikokous järjestetään etänä ja palkintojenjakoa ei ole. Ne, jotka purjehtivat pidemmän kisan eivät nouse rantaan Kuminassa. Niitä venekuntia, jotka Kuminaan jäävät, koskevat luonnollisesti kaikki ne toimintaohjeet, jotka löytyvät JVS:n Kuminan tukikohtaa käsitteleviltä sivuilta.

Kilpailussa sovelletaan JVS:n matkapurjehduskilpailujen ohjetta ja vastuullinen järjestäjä on Pekko Nurminen.

Tervetuloa!

Tämä sivu päivittyy tapahtuman lähestyessä.

*Kipparikokous järjestetään käyttämällä Google Meet -sovellusta, johon pääsee klikkaamalla yllä olevaa linkkiä (vaatii sovelluksen asentamisen). Vaihtoehtoisesti voit liittyä kokoukseen soittamalla puhelimella numeroon +358 9 23132931‬, tarvittava PIN-koodi on tällöin ‪982 865 751‬#

Uutiset